WOO HAH! 2020 presenteert Royce Da 5’9”, Trippie Redd en meer

382

Kersverse namen voor WOO HAH! 2020. Het festival heeft de komst van onder meer Trippie Redd en Royce Da 5”9 bekendgemaakt.

Naast de eerder genoemde namen is ook SiR toegevoegd aan de line-up van het festival. Deze namen voegen zich bij eerder bekendgemaakte artiesten als Kendrick Lamar, Young Thug en Playboi Carti. Zie hieronder een overzicht van alle nieuwe namen:

  • Royce Da 5‘9”
  • Trippie Redd
  • SiR
  • Smino
  • Young Dolph
  • Sevn Alias

Trippie Redd stond afgelopen jaar ook al op het festival. Er komen volgende week nog meer nieuwe namen. Daarnaast laat het festival weten dat de zondag al voor 80% uitverkocht is. Dit is de dag waarop onder meer Kendrick Lamar, Royce Da 5’9” en Slowthai een optreden zullen geven.

Er was laatst helaas ook minder goed nieuws voor het Hilvarenbeekse hiphop-festival. Pop Smoke overleed nadat hij ernstig gewond raakte na een inbraak in zijn eigen woning. De rapper had ook een optreden op WOO HAH! gepland staan.

Royce Da 5’9”

Press photo taken from WOO HAH! website

Royce Da 5’9” is een rapper uit Detroit, Michigan. In 1997 vormde hij het duo Bad Meets Evil samen met Eminem. Een jaar later tekende hij bij Aftermath Entertainment, het label van Dr. Dre. Nadat Bad Meets Evil voor een tijd uit elkaar ging in 2002, bracht hij zijn eerste studioalbum Rock City uit. Daarnaast was hij onderdeel van de groep Slaughterhouse samen met onder meer Joe Budden. Bad Meets Evil kwam later weer bij elkaar en scoorde toen de grote hit ‘Lighters’ met Bruno Mars. In zijn gehele carrière heeft Royce solo in totaal maar liefst acht studioalbums uitgebracht, waarvan het meest recente werk The Allegory op 21 februari 2020 uitkwam.

WOO HAH! 2020

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Iedere zomer verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. Afgelopen zomer waren onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd van de partij. Voor de zevende editie staan onder meer Kendrick LamarA$AP Ferg en Ski Mask The Slump God op het affiche.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: 10-12 juli 2020
  • Tickets: Een weekendkaart inclusief camping kost € 189,-; dagtickets vanaf € 59,- 
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.
21 jaar. Student Media, Informatie & Communicatie. Sinds 4 jaar trots lid van de nieuwsredactie van Festileaks. Fan van Kendrick Lamar, A$AP Rocky, De Staat, Muse en Anderson .Paak. Vinylverzamelaar. Ieder jaar te vinden op Lowlands en WOO HAH!.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.