Festivalconcert: toch nog genieten van Billie Eilish

Billie Eilish / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het zijn onzekere tijden voor de festivalfanaten. Niet alleen werden er al meerdere festivals afgelast (PaaspopGlastonbury) of verplaatst (Primavera Sound), het is nog maar de vraag of het daarbij blijft. Het coronavirus is voorlopig nog niet onder controle en dat brengt naast gezondheidsrisico’s ook logistieke problemen met zich mee. Maar niet getreurd! Festileaks schotelt je de komende tijd de beste festivalconcerten voor. Zo kun je toch nog genieten van je favoriete artiest. Vandaag op het digitale mainstage: Billie Eilish!

Billie Eilish is slechts veertien jaar oud als in 2015 haar eerste single ‘Ocean Eyes’ uitkomt en inmiddels kennen we haar – zeker sinds ze in 2019 met haar debuutalbum When We Fall Asleep, Where Do We Go? op onder meer Lowlands en Lollapalooza Berlin stond – allemaal. Aan het eind van deze tour kondigde Billie aan in 2020 opnieuw te gaan toeren. Komende zomer staat ze op de affiches van onder andere Mad Cool en Lollapalooza. Echter wordt er met het afbrokkelen van de Europese festivalzomer vanwege het coronavirus wellicht roet in het eten gegooid, en is het nog maar de vraag of haar shows doorgaan. De Franse radio-dj Francis Zegut gaat daar in ieder geval niet vanuit, en zegt dat Billie Eilish haar complete tour uitstelt naar 2021.

Billie Eilish live op Corona Capital 2019

https://www.youtube.com/watch?v=Ccyi7GUV-S4&t=16s

Maar als Billie niet naar ons komt, brengen wij Billie naar jou! Ironisch genoeg was één van de laatste festivalshows die de zangeres weggaf op het Mexicaanse festival Corona Capital, afgelopen november. Dus ga er eens lekker voor zitten en bereid je alvast extra goed voor op die tour die er – uitgesteld of niet – ooit toch echt van gaat komen.

Lollapalooza Paris Logo

Lollapalooza Paris 2023

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 21-23 juli 2023
Line-up
Stray Kids
Kendrick Lamar
Rosalía
Tickets Kopen