Graspop geeft update over de 2021 editie

2487
Graspop 2018
Foto: Samuel van der Lee / Festileaks

Ook Graspop 2020 werd noodgedwongen afgelast door de maatregelen van de Belgische overheid omtrent het coronavirus. Inmiddels heeft het Belgische festival de nieuwe datum bekendgemaakt en een update gegeven over de 2021 editie.

De 25e editie van Graspop valt op 17, 18, 19 en 20 juni 2021. Het festival is alweer volop bezig met het samenstellen van de line-up. In de aankomende maanden presenteert het festival het nieuwe affiche. Hierbij probeert de organisatie zoveel mogelijk bands te kopiëren van 2020 naar 2021.

Voor tickethouders zijn er een aantal opties gegeven. Ten eerste veranderen gekochte tickets automatisch naar tickets voor volgend jaar. Hiermee doet Graspop mee aan het Save Your Ticket initiatief. Besluit je je ticket niet te houden en heb je een gegronde reden? Dan kan je vanaf 15 september bij Ticketmaster een verzoek tot restitutie indienen. Daarnaast krijgen Tickethouders de mogelijkheid om hun ticket in te ruilen voor een tegoedbon. Het bedrag van de tegoedbon is de prijs van je tickets. Dit bedrag kan je besteden aan tickets voor de 2021- en 2022 editie. Tickets voor Graspop Metal Meeting 2021 gaan later dit jaar in de verkoop. Meer informatie over de tickets is te vinden in de FAQ op de website of voor tickethouders in de mail.

Graspop 2021

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting zou in 2020 haar zilveren jubileum vieren! Door het coronavirus mocht dit helaas niet geval zijn. Het Belgische festival vindt nu in 2021 voor de 25e keer plaats. Onder andere Iron MaidenAerosmithJudas Priest en Faith No More prijkten in 2020 bovenaan de poster.

Graspop weet elk jaar weer haar affiche te vullen met de grootste en meest relevante hardrock-/metalbands. Denk jij te weten wie er komende editie nog meer op de Belgische planken staan? Speculeer dan mee op ons forum!

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 17-20 juni 2021
  • Tickets: Tickets voor 2020 zijn ook in 2021 geldig
  • Voor meer informatie check je de website van Graspop