Personality Quiz: Hoeveel geld bespaar je nu je niet naar een festival gaat?

EXIT Festival
Photo: Lotte Spek Photography

Nu er deze zomer geen festivals zijn kunnen we alleen maar aftellen naar volgend jaar. Toch is er een heel klein lichtpuntje in deze donkere tijd, we besparen een hoop geld uit aan drank- en eetbonnen. Hoeveel euro spaar je precies uit, nu je niet naar een festival gaat? Ontdek het in deze Personality Quiz.

Hoe leef jij normaal tijdens de festivalzomer? Weet je na een uur al niet meer hoeveel biertjes je gehaald hebt of overleef je de hele dag op een paar cola? Wapper je met biljetten alsof het confetti is of ben je toch meer een ‘Zunige Kniepert’? Kom er nu achter hoeveel je deze zomer bespaart en extra kan uitgeven voor volgend jaar.

Zin in nog een quiz?

Vond je deze Personality Quiz leuk om te doen en heb je zin in meer? Misschien zit er hier dan nog een voor je tussen:

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen