Festileagues: De tussenstand met nog een maand te gaan

17
publiek
Photo: Major Kata / Rockstar Photographers

De strijd voor 18 festivaltickets nadert het kookpunt. Met nog een maand te gaan voor de teams om de broodnodige punten binnen te slepen, nemen we een kijkje bij de tussenstand van Festileagues.

Toen we de vorige keer de Festileagues ranglijst onder de loep namen leek het niet heel spannend. Inmiddels is er veel veranderd en staat de top-3 binnen 8(!) punten van elkaar. De Stokertjes heeft de leiding moeten afstaan aan The F*cking C*nts, maar ook Vader en dochters rocken! en Teveel van het goede doen een gooi naar de nummer-1 positie.

Wanneer we naar het aantal gemaakte opdrachten kijken, kan er door Bestkeptsecret, Ultrafoxy en Team Impala nog een inhaalslag gemaakt worden. Dat zou er zo maar voor kunnen zorgen dat de huidige tussenstand binnenkort weer helemaal op zijn kop staat.

Wat sowieso lijkt te helpen, is het verzamelen van bonuspunten. Zo ging The F*cking C*nts aan de haal met 50 punten voor het beste Pinkpop-podium en maakte Bestkeptsecret het beste Rock Werchter-bordje en North West Walls.

Niet alleen voor de winnaar van Festileagues staat een mooie prijs klaar. Tijdens de Festivalbingo maakten we de runner-up prijzen bekend. Zo kun je ook zo maar vijf kaarten winnen voor de vrijdag van Zwarte Cross. Die kun je ook winnen als je nog niet mee doet. Er staan namelijk nog genoeg opdrachten open voor een serieuze aanval op de top-10. Schrijf jezelf en je vrienden dus snel in en ga de strijd aan.

Ben je benieuwd waar jouw team staat, check dan de gehele tussenstand van Festileagues.

Geen festivals? Festileagues sleept je de zomer door!

Festileaks organiseert dit jaar jouw festivalzomer met Festileagues. Tijdens Festileagues kun je jezelf en je vriendengroep verzekeren van het gouden festivalticket. Dat zijn kaarten voor onder andere Best Kept Secret, Zwarte Cross én Sziget. Ja, je leest het goed: niet of, maar én.

Winnen doe je door tijdens diverse opdrachten, challenges en live events zo veel mogelijk punten te verzamelen met jouw festival-squad. Is jouw vriendengroep deze zomer het beste, dan verzeker je jezelf van een geweldige festivalzomer volgend jaar.