Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz en meer naar Exit Festival 2021

316
EXIT Festival 2019
Photo: Lotte Spek Photography

Exit Festival maakt de tweede lading namen bekend voor de editie van 2021. Onder meer Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz en Solomun zijn komende zomer op het Servische festival te zien.

Dertien nieuwe acts voor Exit Festival 2021. Naast Paul Kalkbrenner en Nina Kraviz zijn ook Honey Dijon, Sheck Wes en 999999999 aan het affiche toegevoegd. In een eerder stadium werd al duidelijk dat ook David Guetta, Eric Prydz en DJ Snake volgend jaar te bewonderen zijn in Novi Sad. Alle nieuwe bevestigingen zijn terug te vinden in het onderstaande overzicht:

 • 999999999
 • Bokee
 • François X
 • Honey Dijon
 • Juliana Huxtable
 • Monosaccharide
 • Nina Kraviz
 • Onyvaa
 • Paul Kalkbrenner
 • Paul van Dyk
 • Sheck Wes
 • Solomun
 • VTSS b2b SPFDJ

MORE THAN 40 ACTS ANNOUNCED FOR EXIT 2021! ⭐️The impressive list of world and regional stars that have confirmed their…

Geplaatst door Exit Festival op Donderdag 22 oktober 2020

Paul Kalkbrenner

De Duitse muziekproducent en live-artiest Paul Kalkbrenner is al een tijdje onderweg in muziekland. Hij lanceerde zijn eerste album Superimpose in 2001 en heeft er sindsdien negen bijgeplakt. Zijn laatste album Parts of Life dateert van 2018. Kalkbrenner kun je kennen van hits als ‘Sky And Sand’, ‘Aaron’ en ‘Cloud Rider’.

Vorig jaar was Kalkbrenner nog op verschillende festivals te zien. Zo stond hij onder meer nog op Lowlands en Pukkelpop.

Exit Festival 2021

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Photo: Lotte Spek Photography

Exit zou afgelopen zomer haar twintigste verjaardag vieren. Op het laatste moment moest het festival toch worden afgelast door de coronacrisis. De 2.0 editie is nu verschoven naar aankomende zomer. Het vierdaagse festival wordt jaarlijks gehouden in het Fort van Petrovaradin. Elke jaar weet de organisatie kleppers van namen te strikken. Tijdens de editie van 2019 stonden onder meer Charlotte de WitteThe CureSofi Tukker en Skepta op het affiche. Nu kun je genieten van onder andere Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz en Solomun.

 • Locatie: Novi Sad, Servië
 • Datum: 8-11 juli 2021
 • Tickets: kaartjes kosten je € 121,-.
 • Meer informatie vind je terug op de website van het festival.

Onderdeel van het Visual & Design team en de nieuwsredactie. Ik luister graag naar Amelie Lens, Architects, Fresku, Sofi Tukker, Editors, Frans Bauer, Wies, The National en nog wat bands. Ik houd van Carnaval.