Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz en meer naar Exit Festival 2021

EXIT Festival 2019
Photo: Lotte Spek Photography

Exit Festival maakt de tweede lading namen bekend voor de editie van 2021. Onder meer Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz en Solomun zijn komende zomer op het Servische festival te zien.

Dertien nieuwe acts voor Exit Festival 2021. Naast Paul Kalkbrenner en Nina Kraviz zijn ook Honey Dijon, Sheck Wes en 999999999 aan het affiche toegevoegd. In een eerder stadium werd al duidelijk dat ook David Guetta, Eric Prydz en DJ Snake volgend jaar te bewonderen zijn in Novi Sad. Alle nieuwe bevestigingen zijn terug te vinden in het onderstaande overzicht:

 • 999999999
 • Bokee
 • François X
 • Honey Dijon
 • Juliana Huxtable
 • Monosaccharide
 • Nina Kraviz
 • Onyvaa
 • Paul Kalkbrenner
 • Paul van Dyk
 • Sheck Wes
 • Solomun
 • VTSS b2b SPFDJ

Paul Kalkbrenner

De Duitse muziekproducent en live-artiest Paul Kalkbrenner is al een tijdje onderweg in muziekland. Hij lanceerde zijn eerste album Superimpose in 2001 en heeft er sindsdien negen bijgeplakt. Zijn laatste album Parts of Life dateert van 2018. Kalkbrenner kun je kennen van hits als ‘Sky And Sand’, ‘Aaron’ en ‘Cloud Rider’.

Vorig jaar was Kalkbrenner nog op verschillende festivals te zien. Zo stond hij onder meer nog op Lowlands en Pukkelpop.

Exit Festival 2021

Photo: Lotte Spek Photography

Exit zou afgelopen zomer haar twintigste verjaardag vieren. Op het laatste moment moest het festival toch worden afgelast door de coronacrisis. De 2.0 editie is nu verschoven naar aankomende zomer. Het vierdaagse festival wordt jaarlijks gehouden in het Fort van Petrovaradin. Elke jaar weet de organisatie kleppers van namen te strikken. Tijdens de editie van 2019 stonden onder meer Charlotte de WitteThe CureSofi Tukker en Skepta op het affiche. Nu kun je genieten van onder andere Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz en Solomun.

 • Locatie: Novi Sad, Servië
 • Datum: 8-11 juli 2021
 • Tickets: kaartjes kosten je € 121,-.
 • Meer informatie vind je terug op de website van het festival.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Gucci Mane
Black Eyed Peas
Bonobo
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Samuel van der Lee

Ik maak deel uit van het pre-coverage team en maak af en toe wat designs, maar ik zit vooral voor alle gezelligheid en de uitjes bij Festileaks. Groot fan van Cera Khin. Daarnaast luister ik graag naar Lambrini Girls, The National, Frans Bauer, IDLES, John Tana, Arianna Puello en Opgezwolle. Ook ben ik dol carnaval (zowel Brabants als Limburgs carnaval) en de karaokebar is mijn kerk.

Meer van Samuel