Pukkelpop 2019 presenteert Paul Kalkbrenner

Paul Kalkbrenner Live 2010

De Duitse muziekproducent Paul Kalkbrenner geeft eind augustus een optreden op het Belgische Pukkelpop. Het nieuws werd nog tijdens zijn show op Rock Werchter aangekondigd.

De organisatie van Pukkelpop heeft nog een nieuwe naam bekendgemaakt voor de 2019-editie. De Duitse muziekproducer speelt 17 augustus op het festival wat in Kiewit plaats gaat vinden. Het optreden van Kalkbrenner staat in het teken van zijn ‘Parts Of Life’ tour.

Eerder werden al namen als Mura Masa, Anderson. Paak, Post Malone. en Tame Impala gepresenteerd voor Pukkelpop.

Het officiële bericht van de organisatie vind je hieronder:

Paul Kalkbrenner

Paul Kalkbrenner Shoot Black White 2011

De Duitse muziekproducent en live-artiest Paul Kalkbrenner is al een tijdje onderweg in muziekland. Hij lanceerde zijn eerste album Superimpose in 2001 en heeft er sindsdien negen bijgeplakt. Zijn laatste album Parts of Life dateert uit 2018. Verder kun je Kalkbrenner natuurlijk kennen van hits als ‘Sky And Sand’, ‘Aaron’ en ‘Cloud Rider’.

In 2019 tourt Kalkbrenner weer langs verschillende festivalpodia. Zo is hij dit weekend op Rock Werchter te vinden en later dit jaar op Balaton Sound. Pukkelpop komt hier met deze bevestiging ook bij.

Pukkelpop 2019

Pukkelpop 2018
Photo: Festileaks

Pukkelpop houdt dit jaar zijn 34ste editie van festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. 

In 2018 stonden onder meer Arcade Fire, N.E.R.D. en Kendrick Lamar op Pukkelpop. Dit jaar sieren onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Ontdek alvast wat je kunt verwachten van de show van headliner Twenty One Pilots. Verder maakt het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Voor meer informatie check je de officiële site van het festival

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt-Kiewit, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €119. Combitickets vanaf €265. Kopen