Pinkpop komt met ludieke sokken voor de feestdagen

308
Pinkpop 2018 Mainstage
Photo: Monique Biermans /Festileaks

Het blijft dit jaar niet helemaal stil rondom Pinkpop. Het Limburgse festival brengt een stel heerlijke sokken op de markt die de échte Pinkpopganger graag onder de kerstboom zou aantreffen. Op die manier hebben we op de valreep toch nog wat leuk nieuws vanuit Landgraaf.

Het oudste festival van Nederland bracht eerder deze week twee paar gloednieuwe sokken op de markt en voorziet daarmee de echte fans van een tof kerstcadeau. De sokken zijn extreem zacht en gemaakt van bamboevezel. Hierdoor zijn ze lekker warm voor de laatste maanden van dit jaar. Voorzien van een leuk printje zijn ze daarnaast een toffe aanvulling op iedere outfit.

De sokken zijn in het roze en in het zwart verkrijgbaar. Je kunt ze bestellen in de webshop van Pinkpop.

Winter is coming! En wat is er dan fijner dan warme voeten? Speciaal daarom hebben we de enige echte Pinkpop sokken…

Posted by Pinkpop Festival on Tuesday, November 17, 2020

Pinkpop 2021

Major Lazer - Pinkpop 2019
Photo: Festileaks / Thijs Jacobs

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. Deze zomer zouden onder andere Red Hot Chili PeppersPost Malone en Guns N’ Roses op de planken van het Limburgse festival staan. Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots keren terug voor de editie in 2021. Pinkpop 2021 is ook het eerste jaar zonder Jan Smeets als festivaldirecteur. Mister Pinkpop draagt het stokje dit jaar over aan zijn vaste team, waarmee hij het festival al jaren organiseert.

  • Locatie: Landgraaf, Nederland
  • Datum:18-20 juni 2021
  • Tickets: kaarten van 2020 blijven geldig voor 2021
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website.