The Killers teasen zevende album met cryptische post

The Killers

Fans van The Killers lijken zich op te mogen maken voor weer(!) een nieuw album van The Killers. De band rondom Brandon Flowers post een tracklist van ‘A List’ op social media.

In de socialmedia-post van The Killers zijn 11 nummers te zien met als bijschrift ‘A List’. Meer dan de foto laat de band vooralsnog niet los. Eerder meldde Amerikaanse band tegenover NME dat er snel weer een nieuw album zou komen. Het zou zelfs binnen tien maanden na het vorige album Imploding The Mirage verschijnen! Dat zou betekenen dat de nieuwe plaat in mei wordt gepresenteerd. In hoeverre deze planning nog steeds klopt, is onduidelijk.

Mocht er komende zomer weer livemuziek mogelijk zijn, dan is de nieuwe muziek van The Killers ook in Europa te horen. De band is al aangekondigd voor het Duitse Hurricane en Southside. Afgelopen jaar had de band in de Ziggo Dome en op TW Classic moeten staan. Het is nog niet duidelijk of deze shows worden ingehaald.

The Killers

Met de debuutplaat Hot Fuss in 2004 gooit de uit Las Vegas afkomstige band The Killers meteen hoge ogen. De eerste singles ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’ zijn ware klassiekers te noemen. Inmiddels zijn we dik vijftien jaar verder en staat de teller nu op zeven albums. Het meest recente album Pressure Machine verscheen in augustus 2021.

In 2020 zouden de Amerikanen onder meer TW Classic en de Ziggo Dome aandoen, maar deze shows werden vanwege de coronacrisis geannuleerd. In 2022 keren de heren uit Las Vegas naar Rock Werchter zelf in plaats van TW Classic.