Coronavirus: Gaat Down The Rabbit Hole 2021 door?

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2021 wordt door de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus verplaatst naar 27, 28 en 29 augustus. Dat is het weekend na Lowlands. Het festival verandert ook van locatie: namelijk naar het terrein van datzelfde Lowlands.

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 15 mei 2021 om 22:00 uur.

Voor bezitters van een DTRH20-ticket is het simpel: je ticket voor Down The Rabbit Hole 2021 is automatisch geldig voor Down The Rabbit Hole – Rabbits in the Lowlands. Je hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen en kunt gewoon je oude ticket bij de festivalpoort laten zien. Dit geldt ook voor je eventuele reserveringen voor Rabbit Resort-accommodaties, de Campercamping, Groepsplekken en Parkeertickets. DTRH20-tickethouders krijgen bovendien als eerste de mogelijkheid om extra tickets bij te kopen en een accommodatie op het Rabbit Resort te boeken – want jullie zijn helden.  

Wie er in augustus niet bij kan zijn, kan een refund aanvragen of gekochte tickets omboeken naar DTRH22-kaarten. Volgend jaar vindt Down The Rabbit Hole het eerste weekend van juli (1 t/m 3 juli 2022) gewoon weer plaats in de Groene Heuvels te Beuningen.

Statement Down The Rabbit Hole

https://www.instagram.com/p/CNo_ZqRKJgy/?utm_source=ig_web_copy_link

Line-up DTRH 2021

Konijntjes opgelet! De eerste namen voor DTRH 2021 zijn inmiddels een feit. Naast Disclosure en Gorillaz zijn ook onder meer IDLES en Jamie xx volgend jaar van de partij. Met Doe Maar heeft het festival een wildcard van eigen bodem weten te strikken.

https://www.instagram.com/p/CNsHCwlqb9H/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Corona en festivals

De coronacrisis heeft ook dit jaar aanhoudende consequenties voor festivals wereldwijd. Hoewel sommige festivals een tweede jaar op rij moeten annuleren, bieden experimentele proefevenementen en nationale vaccinatieprogramma’s tegelijkertijd groeiende hoop op de terugkeer van festivals.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe de situatie zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je via onze speciale pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals. Je vindt er het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 27-29 augustus 2021
Line-up
Gorillaz
Doe Maar
Disclosure
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.