Jonny Greenwood (Radiohead) kanshebber voor Down The Rabbit Hole en Lowlands 2021

End of the Road 2021 presenteert de line-up van het festival. Onder andere Jonny Greenwood, Sleaford Mods en Hot Chip staan een week na Down The Rabbit Hole op het Engelse festival. Zien we (één van) deze acts doorkomen naar Biddinghuizen?

Niet alleen voor Down The Rabbit Hole biedt de line-up van End Of The Road kansen. Ook Lowlands kijkt mogelijk met veel interesse naar het Britse affiche. Naast bovenstaande namen strikt het festival ook Little Simz, Tune-Yards en The Comet is Coming. Het Amerikaanse duo Whitney is ook op End Of The Road te vinden. Zij waren eerder al aangekondigd voor Down The Rabbit Hole. Naast de vele Britse namen prijkt ook een Nederlandse band op hun affiche. Niemand minder dan de Amsterdamse band Altin Gün. Zij zijn onderdeel van de line up voor Lowlands 2021.

Jonny Greenwood doet het Engelse festival aan samen met 12 Ensemble en Kat Tinker. In de setlist is er geen plek voor Radiohead-covers. Tijdens het optreden laat hij zijn eigen werk horen. Dat werk bestaat uit filmmuziek en klassieke werken. Dat die muziek de moeite is blijkt wel uit alle nominaties die hij ontving. De Radiohead-gitarist maakte met zijn muziek kans op onder andere een Oscar, Golden Globe en Grammy.

Down The Rabbit Hole in Biddinghuizen

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2015)

Down The Rabbit Hole vindt in 2021 eenmalig plaats in Biddinghuizen in plaats van Beuningen. De organisatie geeft aan dat het veel materiaal deelt met Lowlands. De festivals worden dit jaar slechts 4 dagen na elkaar gehouden. In die tijd kunnen de spullen niet van Biddinghuizen naar Beuningen worden verplaatst. Voor één keer tovert de organisatie het Lowlands terrein om in het konijnenhol van Down The Rabbit Hole. Als je een ticket had voor Down The Rabbit Hole 2020 kun je deze gebruiken voor de editie van dit jaar. Vorige week gingen de laatste tickets in de verkoop voor het festival, binnen 15 minuten waren alle kaarten uitverkocht.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen