Down The Rabbit Hole 2021 opent Porto Party inschrijvingen

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Down The Rabbit Hole 2021 opent de Porto Party inschrijvingen. Heb je een leuk feestconcept bedacht dan kun je dit idee tot en met 1 juni insturen. De beste parties worden in augustus op het festival georganiseerd.

Ook dit jaar organiseert Down The Rabbit Hole x Desperados weer de Porto Parties. Vanaf nu is het mogelijk om je feestconcept in te sturen. Zo claim je je eigen feestje op het festival. Wat is er nou leuker dan je eigen Porto Party plannen en werkelijkheid te laten worden op Down The Rabbit Hole? Het enige wat je nodig hebt is een goed idee. Bedenk een thema waarmee je twee uur kunt vullen. Denk hierbij aan het decor, dresscode, playlist en essentiële attributen. Hoe vreemder je idee is, hoe beter. Geen idee is te gek. Wordt je concept geselecteerd dan mag je dit in samenwerking met een professioneel productieteam uitvoeren.

Je hebt tot 1 juni de tijd om je aan te melden via deze link. Heb je vorig jaar een Porto Party-voorstel voor DTRH20 ingestuurd? Stuur hem dan nog een keer in want het festival begint dit jaar met een schone lei.

Ben je op zoek naar een dosis inspiratie, kijk dan eens naar de Porto Parties van de laatste Down The Rabbit Hole. Toen kon je uit je dak gaan op onder andere ‘Leven met de kleur geel’ en ‘Hoge noten zonder kloten’.

https://www.instagram.com/p/COhpcXWIrhf/

Down The Rabbit Hole in Biddinghuizen

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2015)

Down The Rabbit Hole vindt in 2021 eenmalig plaats in Biddinghuizen in plaats van Beuningen. De organisatie geeft aan dat het veel materiaal deelt met Lowlands. De festivals worden dit jaar slechts 4 dagen na elkaar gehouden. In die tijd kunnen de spullen niet van Biddinghuizen naar Beuningen worden verplaatst. Voor één keer tovert de organisatie het Lowlands terrein om in het konijnenhol van Down The Rabbit Hole. Als je een ticket had voor Down The Rabbit Hole 2020 kun je deze gebruiken voor de editie van dit jaar. Vorige week gingen de laatste tickets in de verkoop voor het festival, binnen 15 minuten waren alle kaarten uitverkocht.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 27-29 augustus 2021
Line-up
Gorillaz
Doe Maar
Disclosure
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.