MadNes 2021 bevestigt Gallowstreet, The Vices en meer

157
Foto: Sander van Ketel

18 keer nieuw voor MadNes 2021! Onder meer Gallowstreet en The Vices worden aan het uitverkochte affiche toegevoegd.

Een nieuwe lading namen voor Madness 2021. Het surf-, skate-, cultuur- en muziekfestival voegt naast Gallowstreet en The Vices ook Tusky en Splendid toe aan de line-up van dit jaar. Eerder werden al Will And The People en De Likt aangekondigd. De volledige lijst met nieuwe namen vind je hieronder:

 • Gallowstreet 
 • The Mauskovic Dance Band 
 • Tusky 
 • Splendid
 • La Regadera (ES) 
 • Valvetronic Brassband 
 • The Vices 
 • Robbing Banks
 • De Stokers 
 • Cookhouse
 • ØKAPÍ Collectief
 • Jonas Brøg 
 • The Black Ravens 
 • JATOCH 
 • DJ Olivier 
 • Open Mic Sessie o.l.v. Erik Ankoné 
 • The Noise of Holland Karaokeshow 

Naast heel veel muziek is er nog veel meer te doen op het Amelandse festival. Zo is er een enorm aanbod aan verschillende soorten sporten en activiteiten op het festival. Je kan bijvoorbeeld golfsurfen en acrogym, maar ook indoboarden, bowlen en branding kajakken. Het volledige sport- en activiteitenprogramma kun je hier terugvinden.

Ben jij niet zo van het sporten, maar meer van de cultuur? Ook dan kan jij je hart ophalen tijdens een weekend MadNes. Van een magische goochelshow van Magic Tom & Yuri tot een salsaworkshop. Er is van alles mogelijk op MadNes. Wie benieuwd is naar het complete cultuurprogramma kan dat lezen op de website van het festival.

MadNes Festival 2021

MadNes Festival is hét surf-, skate-, cultuur- en muziekfestival van Nederland. Na een heerlijke boottrip kom je aan op Ameland waar je niet alleen van heerlijke muziek kan genieten. Overdag surf je namelijk over de golven rondom het Waddeneiland of zet je het skatepark op zijn kop met de gaafste tricks. Ook echte pro’s komen naar naar Strand Nes om hun kunsten te laten zien. Heb je genoeg gesport dan kun je met een cocktail in de hand Ameland aanschouwen vanuit het kleinste reuzenrad van Europa.

 • Locatie: Strand Nes, Ameland
 • Datum: 27 t/m 29 augustus 2021
 • Tickets: UITVERKOCHT
 • meer informatie vind je op de website van MadNes Festival.
Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.