Update: The Vices toch niet naar Pinkpop 2024

The Vices naar Eurosonic Noorderslag 2024

Op deze site stond maandagochtend een bericht online met een zelfbevestiging van The Vices voor Pinkpop 2024. De band verduidelijkt nu dat het om een misverstand gaat en zij niet in Landgraaf komen spelen.

Het Pinkpop Festileaks Forum is erg actief, leden speculeren druk over wat er in 2024 op het festival gaat verschijnen. Een forumlid postte een foto van een gesigneerd vinyl na het optreden van The Vices in Metropool in Hengelo. Daarop is te lezen: “Wij komen naar Pinkpop”.

Bronnen binnen de band bevestigen dat er sprake was van een chaotische situatie tijdens het signeren bij de merch, en dat dit niet het geval is.

Foto: Forumlid RobOM

The Vices

Geen The Vices op Pinkpop dus. Wie de band wel wil zien, kan bijvoorbeeld naar Eurosonic Noorderslag. Daar werd de band vorige week voor aangekondigd. The Vices is momenteel druk bezig met de ‘Spit it Out’-tour. Na ENSN vertrekken ze naar Amerika, waar ze ook meer dan twintig shows zullen spelen. Eerder dit jaar brachten ze het album Unknown Affairs uit wat vol staat met wat wildere nummers, mooie ballades en psychedelische gitaarsolo’s. Genoeg goeie ingrediënten voor een mooie festivalshow.

Eerste namen Pinkpop 2024

Volgend jaar vindt Pinkpop plaats van 21 tot 23 juni in het bekende Landgraaf. Van de line-up zijn slechts enkele namen bekend. Gideon, winnaar van Talent Scouts, en Jiri11, ontvanger van de Limburgse Popprijs, zijn de eerste twee namen op het affiche. Daarnaast lijkt het er sterk op dat Limp Bizkit ook een plek krijgt. De festivaldirecteur van Jera On Air, Thijs Vogels, verklaarde in een interview dat hij van plan was om de band te boeken voor zijn festival, maar helaas niet kon concurreren met Pinkpop.

Het lijkt erop dat Pinkpop binnenkort met namen gaat komen. De website is al wat aangepast naar de editie in 2024. Ook zijn er in tourschema’s van veel artiesten nog genoeg gaten tijdens de data van het festival. Lees alle mogelijkheden in ons geruchtenoverzicht.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen