Blik vooruit: Lowlands 2022 van 19 tot en met 21 augustus

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het cancellen van Lowlands was een flinke tegenvaller voor de festivals van dit jaar, maar nu kan de blik vooruit. Lowlands 2022 vindt komend jaar plaats van 19 tot en met 21 augustus.

Na nieuwe maatregelen van de overheid gaat Lowlands dit jaar niet door. Inmiddels kunnen festivalgangers uitkijken naar de nieuwe editie. Lowlands 2022 strijkt van 19 tot en met 21 augustus, zoals vertrouwd, neer in Biddinghuizen. Artiesten voor de editie van volgend jaar zijn nog niet bekend. Wel is er al informatie bekend over de kaartverkoop.

Festivalgangers met een ticket voor 2020 of 2021 krijgen namelijk voorrang bij de kaartverkoop voor Lowlands 2022. Het kaartje voor de afgelaste edities kan helaas niet meegenomen worden naar volgend jaar. Het geld van de gekochte tickets wordt teruggestort.

Wanneer je jouw kaartje via bijvoorbeeld TicketSwap hebt gekocht, gaat het geld naar de originele kaartkoper. Daarmee moet jij zelf afspraken maken over het teruggestorte geld. Gelukkig biedt TicketSwap een helpende hand: zij brengen jou in contact met de verkoper.

Ticketswap

publiek
Photo: Sandor Csudai

Lowlands geeft in het persbericht aan dat alle tickethouders een terugbetaling kunnen verwachten. Maar hoe krijg je je geld terug als je je ticket gekocht heb via websites als Ticketswap? Wie op Ticketswap een kaartje heeft gekocht, krijgt een mail waarin koper en verkoper in contact met elkaar kunnen komen. “Met de link in de mail open je een chatgesprek met de oorspronkelijke verkoper en kun je ze vragen of ze het geld kunnen terugstorten, zodra zij het hebben ontvangen van het festival.”, aldus Hans Ober, CEO van Ticketswap.

De terugbetaling aan alle tweedehandskopers is hiermee deels gebaseerd ‘op goed vertrouwen’. Als een van de partijen niet reageert, kunnen er notificaties verstuurd worden. Ook Ticketswap zelf kan contact leggen met de verkoper, betaalt de verkoper het geld niet terug, wordt het account geblokkeerd tot de terugbetaling is gedaan. Heb jij een kaart voor Lowlands via Ticketswap gekocht? Hier zetten we alles voor je op een rijtje.

Lowlands Logo

Lowlands 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 20-22 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.