Pinkpop 2022 komt voor Sinterklaas met nieuwe namen

Photo: Dennis van der Bruggen

Binnen enkele weken onthult Pinkpop wederom nieuwe acts voor de 2022-editie. In gesprek met De Limburger verklapt festivalmanager Niek Murray eind november, begin december het Pinkpopaffiche verder aan te willen vullen.

Begin deze maand kreeg de line-up nog een flinke kwaliteitsinjectie met de toevoeging van onder meer Queens of the Stone Age, Royal Blood, Imagine Dragons en Nile Rodgers & CHIC. Tel daar eerder bevestigde acts als Pearl Jam, Metallica en Twenty One Pilots bij op, en je hebt al een stevige fundatie voor een heerlijk weekendje Landgraaf. Nu blijkt dat we binnenkort weer nieuwe namen voor Pinkpop 2022 mogen verwachten.

“Kaartjes zijn leuke sinterklaascadeautjes”

In De Limburger vertelt Murray dat hij hoopt eind november, begin december de muzikale versterkingen te onthullen. Voor Sinterklaas zou alles in kannen en kruiken moeten zijn. “Kaartjes zijn leuke cadeautjes”, besluit Murray in de Limburgse krant.

Het is overigens de vraag of er tegen die tijd überhaupt nog Pinkpop-tickets beschikbaar zijn. De kaartverkoop voor Pinkpop 2022 gaat als een speer: de vrijdagtickets zijn uitverkocht en ook de weekendkaarten zijn er al nagenoeg doorheen. Wacht dus niet te lang als je er volgend jaar bij wilt zijn! Je kunt hier tickets voor Pinkpop 2022 kopen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.