Advertisement

Rock Werchter 2022 presenteert Queens of the Stone Age en Beck

Rock Werchter 2018
Photo: Festileaks

Het affiche van Rock Werchter 2022 dikt aan met onder meer Queens of the Stone Age en Beck. Eerder presenteerde het Vlaamse festival acts als Metallica en Pearl Jam.

16 keer nieuw voor Rock Werchter 2022! Het festival maakt naast Queens of the Stone Age en beck, ook Pixies en Haim bekend. Ook laat het festival weten binnenkort met nog meer nieuwe namen te komen! De volledige lijst met namen vind je hieronder:

 • Queens of the Stone Age
 • Beck
 • Haim
 • Pixies
 • Moderat
 • Alt-J
 • The Streets
 • Sam Fender
 • Jamie xx
 • Jorja Smith
 • Bicep Live
 • Nothing But Thieves
 • Phoebe Bridgers
 • Keane
 • Polo G
 • Sum 41

Eerder werden ook Twenty One Pilots en Faith No More aangekondigd. De kaartverkoop voor Rock Werchter 2022 is inmiddels al een tijdje onderweg. Dagtickets voor de vrijdag zijn al uitverkocht. Andere dagtickets en combitickets zijn nog wel te koop. Festivalbezoekers die al een ticket voor 2021 hadden, hebben automatisch een kaartje voor de komende editie.

Rock Werchter 2022

Rock Werchter
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter is het grootste pop/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter. 

In 2020 en 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Twenty One Pilots, PixiesGorlillazRed Hot Chili Peppers en Pearl Jam waren te vinden op het affiche. Voor 2022 zijn Pearl Jam en Metallica aangekondigd. 

 • Locatie: Werchter, België
 • Datum: 30 juni tot 3 juli 2022
 • Tickets: 243 euro voor een weekend, 110 euro voor een dag
 • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.