Sziget
Tickets
10-15 augustus 2022
Hongarije
Boedapest, Hongarije

Kijk 13 januari naar Sziget Inside Out voor voorpret en kans op festivaltickets

Sziget
Photo: Press Sziget 2019

Goed nieuws voor wie zich verveelt in lockdown, of gewoon zin heeft om uit te kijken naar Sziget 2022. Het festival komt op 13 januari met een (Nederlandstalige) livestream genaamd Sziget Inside Out. Die donderdag wordt vanaf 20:00 uur vooruitgeblikt op Sziget 2022 en maak je kans op mooie prijzen. En dat alles live vanuit ‘Studio Knaldrang’!

Aangezien we nog wel even binnen zitten, heeft de organisatie van Sziget besloten om de lockdown wat dragelijker te maken. Op donderdag 13 januari kunnen we dankzij Studio Knaldrang écht beginnen met de voorpret van Sziget 2022. De stream duurt van 20:00 tot 21:30, waarvan het eerste half uur een pre-show is.

Tijdens Sziget Inside Out wordt er vooruit gekeken naar de editie van deze zomer. Sziget wordt binnenstebuiten gehaald waardoor je alles over het Hongaarse festival te weten komt. Welke geheimen kent het eiland? Waar staat de tofste stage? Welke weide is leukst? Hoe kun je het best naar The Island Of Freedom reizen? Wat is de beste manier om te overnachten op Sziget? Samen met de Szitizens worden alle vragen over het festival beantwoord. Ook zijn er grote prijzen te winnen zoals camping upgrades, tickets voor de Sziget Express en zelfs full festival passes.

Kortom; een mooie avond met veel muziek, weetjes, life hacks, vragen, antwoorden en prijzen van en over Sziget 2022. Je volgt de livestream via de website van Sziget.

Sziget 2022

Sziget Festival
Foto: Sandor Csudai (Rockstar Photographers)

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt dit jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers, zoals Dua Lipa, Stromae en Arctic Monkeys. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 10 t/m 15 augustus 2022
  • Tickets:  De tickets zijn in de verkoop en kosten €290,-. Gekochte tickets van 2020 of 2021 blijven geldig voor de komende editie.
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.

Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
Joris Voorn
Tame Impala
Tickets Kopen