Stem nu op jouw favoriete nummers van Metallica

Photo credit: Herring

De Amerikaanse thrashmetalband Metallica houdt zijn muzikale reputatie al bijna 40 (!) jaar lang hoog en komt met een Europese tour weer langs onze geliefde festivalweides. Op zowel Pinkpop 2022 als Rock Werchter 2022 zal de groep de festivalvrijdag afsluiten. Ter voorbereiding op deze geweldige liveshows, werpen we een blik op het gehele oeuvre. Daarom vragen we jou: welke tracks van Metallica zou jij willen horen?

Je kunt kiezen uit de diverse tracks van de langspelers die Metallica rijk is. Staan jouw favorieten bijvoorbeeld op de wat oudere klassieker Master of Puppets? Of ben jij toch meer van het nieuwere werk op bijvoorbeeld Hardwired…To Self-Destruct? Laat het ons nu weten in onderstaande polls. Je kunt zoveel stemmen uitbrengen als je wil, maar je mag ook een heel album overslaan. Ontbreken er nummers? Laat het ons dan vooral in de comments weten. Go!

Metallica nummers

Stem op de allerbeste Metallica tracks

Kill 'Em All (1983)

View Results

Loading ... Loading ...

Ride The Lightning (1984)

View Results

Loading ... Loading ...

Master Of Puppets (1986)

View Results

Loading ... Loading ...

...And Justice For All (1988)

View Results

Loading ... Loading ...

Metallica (1991)

View Results

Loading ... Loading ...

Load (1996)

View Results

Loading ... Loading ...

Reload (1997)

View Results

Loading ... Loading ...

Garage Inc. (1998) & S&M (1999(

View Results

Loading ... Loading ...

St. Anger (2003)

View Results

Loading ... Loading ...

Death Magnetic (2008)

View Results

Loading ... Loading ...

Hardwired... To Self-Destruct (2016)

View Results

Loading ... Loading ...

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter.

In 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Pearl Jam, Twenty One Pilots en Gorillaz sierden toen de poster. Op Rock Werchter 2022 staat een deel van de line-up van 2021, zoals Pearl Jam en Twenty One Pilots. Daarnaast vinden we enkele nieuwe namen op het affiche, waaronder Metallica en Red Hot Chili Peppers.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 30 juni-3 juli 2022
  • Tickets: €243 euro voor een weekend, €110 euro voor een dag
  • Meer informatie vind je op de festivalpagina
Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen