Paul McCartney keert toch terug voor Glastonbury 2022

Paul McCartney Freshen Up Tour 2020

Sir Paul McCartney haalt toch zijn optreden in op Glastonbury dit jaar. De oud-Beatle pakt de headliner spot op de zaterdagavond van het festival.

Op 80-jarige leeftijd beklimt Paul McCartney in juni opnieuw het podium van het grote Glastonbury festival. Hiermee haalt hij zijn optreden in, die eigenlijk in 2020 plaats had moeten vinden. Dat McCartney dit jaar weer op het affiche staat, was lang niet zeker. Zo gaf de Brit eerder aan niet zeker te weten of hij nog zal optreden. Nu is het nieuws eruit, Paul McCartney staat voor het eerst sinds 2004 weer op het Britste festival.

Naast McCartney heeft Glastonbury al een aardige rij met andere headliners weten te boeken. Zo zijn onder meer Billie Eilish, Diana Ross en Kendrick Lamar ook te bewonderen op het festival dit jaar. Met Eilish en McCartney heeft Glastonbury 2022 de jongste Ên oudste headliner ooit op de planken staan. Dit belooft een superbijzondere editie te worden.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 22-26 juni 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.