Primavera Sound in 2023 weer 2 weekenden, waarvan 1 in Madrid

Photo: Joris Bakker / Festileaks

Ook in 2023 kun je weer twee weekenden genieten van Primavera Sound in Spanje. Dit keer niet alleen in Barcelona, maar ook een weekend in Madrid.

Na twee jaar afwezigheid, kwam Primavera dit jaar met een grote verassing: het festival vindt in 2022 in twee weekenden plaats. In 2023 is de organisatie dit weer van plan, alleen dan niet twee keer op dezelfde plek. Aankomend jaar vinden er twee edities plaats: één in Barcelona en één in Madrid. De festivals zijn respectievelijk van 1 tot en met 3 juni en 8 tot en met 10 juni.

Over de line-up en de tickets is op dit moment nog niks bekend. Dit jaar heeft de organisatie in ieder geval flink uitgepakt met onder meer The National, Dua Lipa, Tame Impala en Nick Cave & The Bad Seeds. Dat belooft wat voor volgend jaar.

Photo: Joris Bakker / Festileaks

Primavera Sound 2023

Primavera Sound is een grootschalig muziekfestival dat begon in Barcelona, maar inmiddels ook edities in Porto, Los Angeles en Madrid heeft geïntroduceerd. Elk jaar zet de organisatie een kneiter van een line-up neer. Het festival sleepte in 2019 nog de Festival Award voor Beste Line-up terecht binnen. Door het coronavirus kan het festival 2020 en 2021 niet meer doorgaan. In 2022 pakte het festival dubbel uit, door twee weekenden festival te organiseren. In 2023 vindt het festival ook twee keer plaats, één weekend in Barcelona en één in Madrid.

  • Locatie: Barcelona, Spanje en Madrid, Spanje
  • Datum: 1 tot en met 3 juni (Barcelona) en 8 tot en met 10 juni (Madrid)
  • Tickets: Nog niet in de verkoop
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival
Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2023

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 31 mei - 4 juni 2023
Line-up
Halsey
Pet Shop Boys
Calvin Harris
Tickets Dagkaarten vanaf €125. Combitickets vanaf €325. Kopen