Advertisement
Rock Werchter
Uitverkocht
30 juni - 3 juli 2022
België
Werchter, België

Rock Werchter 2022 trapt opbouw af

Photo by @Jokko (Rock Werchter Zomerbar 2020)

Rock Werchter 2022 is officieel begonnen met de opbouw van het festival! Op de socials deelt het Belgische festival de eerste foto’s van de festivalweide in wording.

Met minder dan 50 dagen op de teller wordt het park bij het dorp Werchter omgetoverd tot een waar festivalterrein. Ondanks dat Rock Werchter pas op 30 juni begint, moet de festivalweide al een week eerder af zijn. Rock Werchter Encore, het éénmalige dagfestival ter ere van de terugkeer van de festivalzomer, wordt gehouden op de zondag voor Rock Werchter. Op 26 juni worden de Main Stage en The Barn al gebruikt door onder andere Florence + the Machine, Foals en Mitski.

Opbouw festivals

Rock Werchter is niet het eerste zomerfestival waarbij de opbouw gestart is. In Nederland en België worden steeds meer weides en grasvelden langzaam maar zeker omgetoverd tot festivalterrein. Zo begon Pinkpop al met de bouw, en zijn ook de eerste stappen voor Graspop Metal Meeting gezet. Toeval is het niet: al deze festival vinden namelijk allemaal eind juni plaats.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.