Bekijk nu de aftermovie van Rock Werchter 2022

Sfeer tijdens Twenty Pilots op Rock Werchter 2022. © Tim Vernimmen

Rock Werchter 2022 is helaas alweer een paar dagen voorbij. Maar we kunnen nog even nagenieten van het festival met de aftermovie die gisteren online is gezet.

Na drie jaar was het weer zo ver, een nieuwe editie van Rock Werchter. Afgelopen weekend kon je op het festival genieten van onder andere Metallica, Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots en nog veel meer. Wil je nog even nagenieten van het festival? Of kon je er niet bij zijn maar ben je toch benieuwd naar hoe het festival dit jaar was? Check dan hieronder even de aftermovie van RW22.

Hoogtepunten Rock Werchter 2022

Rock Werchter 2022 was alweer de 46ste editie van het festival. Natuurlijk waren wij hier ook bij aanwezig. Hoogtepunten waren onder andere het optreden van Haim, Pearl Jam, IDLES en Phoebe Bridgers. Maar ook Turnstile en Metallica stonden hoog in de lijst. Door de afzegging van Greta Van Fleet mocht Turnstile voor Metallica op de mainstage van het festival staan. Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt van Rock Werchter 2022? Laat het weten op ons forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.