Advertisement

Alles dat je wilt weten over Zwarte Cross 2023

Photo credit: Festileaks

De 25e editie van de Zwarte Cross wordt de eerste zonder festivaldirectrice Tante Rikie. Ondanks dat dit nog lastig voor te stellen is voor velen, is de eerste informatie over deze editie al gedeeld. Zo wordt het Achterhoekse festival gehouden op 20, 21, 22 en 23 juli.

Vele Zwarte Cross-gangers zullen nog bezig zijn met het stof uit hun kleren wassen. Anderen zitten misschien al in de nageniet-modus met aftermovies en een terugblik op de hoogtepunten. Terwijl wij nog terugblikken op de fantastische 24e editie van het festival, kijkt de organisatie van de Zwarte Cross alweer uit naar de volgende editie. De eerste informatie over de 25e editie is alweer gedeeld. Naast de datum is ook de eerste informatie over de tickets gedeeld.

Kaartverkoop

Naast de datum, heeft het festival ook al meer informatie over de ticketverkoop onthuld. Rij je liever met je motor over de crossbaan in plaats van vooraan te staan bij het podium? Dan kun je je vanaf 5 november 2022 inschrijven voor de crossklasses. Vanaf 12 november 2022 kunnen de leden van Harder!, de fanclub van de Zwarte Cross mét eigen magazine, hun tickets bemachtigen. Niet-leden kunnen hun ticket scoren vanaf zaterdag 19 november.

Wat de ticketprijzen voor 2023 zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Meer info check je via zwartecross.nl.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.