Deze fans stonden vooraan op Down The Rabbit Hole

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Een krappe maand na Down The Rabbit Hole is er nog genoeg moois om aan terug te denken. Zo schreven we eerder al over de miniserie Meet Me At The Bar en de fijne aftermovie. Met een reeks aan nieuwe videos is de napret nu compleet.

Wanneer je helemaal vooraan staat bij je favoriete act is de concertbeleving natuurlijk nog vele malen intenser. In Fans In The Front volgt Fuze Tea fans van onder andere Celeste en Little Simz. Wat spreekt hen aan in de muziek om met een gebroken enkel alsnog het voorvak in te duiken? En welke gevoelens roept dat ene nummer bij je op? In de drie afleveringen van Fans In The Front worden al deze vragen beantwoord.

In totaal zijn er drie afleveringen waar in je weer even terug kunt blikken op dat magische Down The Rabbit Hole gevoel. Alle afleveringen zijn via de website van het festival te bekijken, of direct hieronder.

1. Polo & Pan

2. Celeste

3. Little Simz

Down The Rabbit Hole 2023

De datum van Down The Rabbit Hole 2023 is al bekend. Tijdens het eerste weekend van juli mogen we weer neerstrijken op de festivalweide in Beuningen. En voor wie het nooit te vroeg is voor speculaties, deel alvast jouw wensen en verwachtingen van DTRH 2023 op ons forum.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen