Nagenieten van Down The Rabbit Hole 2022: Check de Meet Me At The Bar video’s

The Smile op Down The Rabbit Hole 2022
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole is alweer bijna vier weken geleden. Gelukkig zijn er nog genoeg video’s om mee na te genieten. Zo was eerder de aftermovie al online en zijn nu de Meet Me At The Bar video’s te vinden op de site.

Ken je dat gevoel? Je gaat lekker op je favoriete festival, je gaat een drankje halen en daarna zijn je vrienden nergens meer te bekennen. Geen probleem, want aan de bar maak je al snel nieuwe vrienden! In de korte serie Meet Me At The Bar gaat Fuze Tea op zoek naar mensen bij wie zij mogen aanhaken. En dat zorgt voor dat ultieme festivalgevoel.

In totaal zijn er drie afleveringen waar in je weer even terug kunt blikken op dat magische Down The Rabbit Hole gevoel. Alle afleveringen zijn via de website van het festival te bekijken, of direct hieronder.

1. Masterclass afrodance

2. Knutselen

3. Schommelen

Down The Rabbit Hole 2023

Ben jij iemand die niet terugkijkt, maar juist vooruit? De datum van Down The Rabbit Hole 2023 is al bekend. Tijdens het eerste weekend van juli mogen we weer neerstrijken op de festivalweide in Beuningen. En voor wie het nooit te vroeg is voor speculaties, deel alvast jouw wensen en verwachtingen van DTRH 2023 op ons forum.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen