Eventjes terug: check de aftermovie van Lowlands 2022

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Het is inmiddels alweer bijna tijd voor de post-festivaldepressie. Nu Lowlands 2022 erop zit, is voor velen een einde aan het festivalseizoen gekomen. Gelukkig kunnen we ons, met de aftermovie, weer even in de zee aan feestende festivalgangers wanen.

Zelfs eind augustus was de knaldrang van menig festivalganger er nog niet uit. Witte Was van Goldband voelde nog nooit zo toepasselijk. We konden nog één keer eraf, en dat hebben we gedaan. Voordat we ons naast de platenspelers nestelen en vreugd halen uit het terugkijken van festivalshows van onze favoriete bands, kunnen we eerst nog even nagenieten met de aftermovie van Lowlands 2022.

Heb jij de aftermovie van Lowlands 2022 al van voor en achter, boven en onder bekeken? Beluister dan onze podcast waar de afgelopen editie van Lowlands uitgebreid wordt besproken. Heb je deze ook al geluisterd en weet je écht niet meer hoe je je op de festivalweide in Biddinghuizen kan wanen? Dan is het wellicht tijd om alvast vooruit te blikken naar de editie van 2023. Ben je al op de hoogte van de datum van de komende editie en de geruchten over de eerste naam van de komende Lowlands editie?

Wat vind jij van Lowlands 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Lowlands 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore
Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.