Graspop Metal Meeting
Tickets
16-19 juni 2022
België
Dessel, België

Datum Graspop Metal Meeting 2023 bekend

Crowdsurfen op Graspop 2022. © Bart Vernimmen

Ook Graspop Metal Meeting is er vroeg bij met het delen van de datum voor de 2023-editie. Zo’n dag nadat GMM 2022 afgelopen is, wordt de datum voor volgend jaar bekendgemaakt: 16, 17 en 18 juni 2023.

Waar Graspop dit jaar uit vier dagen bestond, gaat het festival volgend jaar weer terug naar drie dagen. De 25e editie van het Belgische festival werd gevierd met een XL-editie. Ook de donderdag was bij deze editie een volledige festivaldag. De 26e editie in 2023 beslaat weer zoals vanouds de vrijdag, zaterdag en zondag.

Na twee jaar afwezigheid kon de 25e verjaardag van het metalfestival eindelijk plaatsvinden. In een zonovergoten weekend werden vele hoogtepunten bereikt. Optredens van bands als KoRn en Deftones bijvoorbeeld, maar ook de culinaire hoogtepunten, het goede weer en de sfeer zorgden voor een verjaardag om niet te vergeten. Was je erbij? Vergeet dan niet de korte enquête op onze website in te vullen en jouw mening te geven!

Graspop 2023 geruchten en wensen

Ondanks dat de meeste Graspop-gangers hun tas nog niet volledig hebben uitgepakt, kijken sommigen alweer vooruit naar volgend jaar. Over de line-up van 2023 wordt namelijk nu al gespeculeerd op ons forum. Sommigen zien acts van de afgelopen editie graag terugkomen. Anderen zien de geannuleerde acts van dit jaar, zoals Avenged Sevenfold, graag op het affiche verschijnen. Meepraten over de 26e editie van Graspop? Neem vooral een kijkje op het Festileaks Forum.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2022

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-19 juni 2022
Line-up
Sabaton
Within Temptation
Korn
Tickets Niet meer beschikbaar.