Ticketprijzen Zwarte Cross 2023 fors hoger

De organisatie van Zwarte Cross laat via de website weten dat de tickets voor 2023 zullen lijden onder een prijsverhoging. Omdat de kosten voor het festival oplopen zul je nu voor het Achterhoekse festival meer moeten betalen.

Alles wordt tegenwoordig alleen maar duurder en daarnaast heeft de coronatijd nog steeds een vervelende nasleep op de evenementenbranche. Zo moeten de tickets voor Zwarte Cross helaas ook geloven aan een prijsstijging. Hoeveel betaal je nu om bij de 25e editie van de Zwarte Cross te zijn? Dit jaar leg je voor een dagkaart € 45 neer. Terwijl dit vorig jaar nog € 32,50 was. De Zwarte-Cross ganger die het hele festival wilt gaan is dit jaar € 170 kwijt voor een campingkaart. Dit is zo’n € 37,50 meer dan vorig jaar. Het is niet het enige festival dat de prijzen omhoog gooit. Zo werd een ticket voor Lowlands vorig jaar ook al € 35 duurder.

Kaartverkoop

Als jij bij het jaarlijkse feest in Lichtenvoorde wilt zijn, zet zaterdag 12 of zaterdag 19 november dan maar snel in je agenda. Hoewel het festivalseizoen van 2022 nog vers in onze herinnering zit, komt de kaartverkoop voor Zwarte Cross 2023 steeds dichterbij. Op 12 november 11 uur gaat de ticketverkoop voor Harder! leden beginnen. De wereldwijde kaartverkoop gaat om 11 uur op 19 november van start. Een ticket kun je scoren op de website van Zwarte Cross.

Zwarte Cross 2023

Zwarte Cross vindt dit jaar plaats op 20 t/m 23 juli 2023 in Lichtenvoorde. Het grootste festival van Nederland staat vooral bekend om het fantastische randprogramma. Van theater en biscoop tot crosses en kermissen, niks is te gek. Het is dan niet voor niets dat de Zwarte Cross zowel in 2018, 2019 én 2022 de Festileaks Festival Award ‘Beste Randprogramma’ won. Blijf op de hoogte van informatie over Zwarte Cross op hun website of download de Festileaks app. Je kunt de App van Festileaks in de App Store of Play Store downloaden. Dan ben je door middel van pushmeldingen altijd als eerst op de hoogte van belangrijk festivalnieuws.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.