Dagindeling Best Kept Secret 2023 bekend

Enkele uren na de bekendmaking van negen nieuwe artiesten voor Best Kept Secret 2023, maakt het festival ook de dagindeling bekend.

Op vrijdag staan The Chemical Brothers bovenaan het affiche. Verder zijn onder meer The 1975 en The Voidz te zien. Op zaterdag pakt het festival uit met Oscar and the Wolf, Two Door Cinema Club en Goldband. Christine and the Queens en Japanese Breakfast spelen op zondag.

Dagtickets gaan morgen om 12:00 uur in de verkoop. Weekendtickets zijn al te koop vanaf €240,- excl. servicekosten. Voor €15 extra kun je overnachten op de festivalcamping.

Bekijk de volledige dagindeling hieronder:

Best Kept Secret 2022 maakt informatie kaartverkoop bekend | Festileaks.com

Best Kept Secret 2023

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 11 juni op het festivalterrein in de Beekse Bergen. De editie van vorig jaar won zowel een European Festival Award als Festileaks Festival Award. Naast muziek staat Best Kept Secret dit jaar weer in het teken van een culturele totaalbeleving. Zo vinden we ook kunstenaars, chefkoks en culturele partners op het affiche. Met deze ‘Three Day Infinity of Music, Food and Culture’ gaat festivaldirecteur Maurits Westerik verder op de lijn van vorig jaar.

Wil je meepraten over Best Kept Secret 2023? Deel welke dag(en) jij van de partij bent via ons forum!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva