Advertisement

Wacken Open Air 2023 uitverkocht? Zo kom je aan tickets én regel je direct je reis

Photo: Wacken Open Air

Wacken Open Air is al maanden uitverkocht. Maar er is goed nieuws! Via een reispartner van het festival kun je toch nog tickets scoren voor het legendarische metalfestival. Deze tickets zijn inclusief busreis er naartoe, dan is je vervoer ook maar meteen geregeld.

De tickets voor de komende editie van Wacken Open Air gingen als warme broodjes over de toonbank. Het festival was binnen zes uur volledig uitverkocht. Althans, de reguliere tickets. Het festival heeft namelijk een aantal tickets beschikbaar gesteld voor Festival Travel, een van de officiële reispartners van Wacken Open Air.

Photo: Wacken Open Air

Via dit platform koop je een festivalticket voor je favoriete festival inclusief de reis er naartoe. De bussen vertrekken uit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Zwolle en Nijmegen. Bijkomende voordelen: geen gedoe met parkeren, en je mag gewoon je tent/bagage meenemen in de bus en je ticket geldt ook retour. Meer info over de dienst is te vinden op de officiële website van de organisatie.

Via deze link kun je nog een ticket bemachtigen voor Wacken Open Air 2023.

Wacken Open Air 2023

Wacken Open Air is het grootste metalfestival van Europa. Deze zomer wordt tussen 2 tot en met 5 augustus het normaal zo rustige Duitse dorpje Wacken weer omgetoverd tot een bruisend walhalla voor liefhebbers van de hardste gitaren. Tienduizenden bezoekers van over de hele wereld genieten van de absolute wereldtop aan metalmuziek, waaronder dit jaar Iron Maiden, Megadeth, Heaven Shall Burn en Dropkick Murphys.

Maar Wacken is meer dan de muziek. Het festival staat bekend om zijn veelzijdige randprogrammering: van walking parades, via karaoke en zwaardgevechten tot spectaculaire vuurwerkshows. Ook worden er bijvoorbeeld televisiepresentatoren, internetshows en anderen uitgenodigd om tijdens talks alles te vertellen over de ins en outs van de wereld van metal.

Benieuwd naar meer? Check hier de hoogtepunten van Wacken 2022.

10 nouveaux groupes pour le Wacken Open Air 2023 | Agenda Concerts-Metal
Wacken Open Air Logo

Wacken Open Air 2023

Locatie
Duitsland
Wacken, Duitsland
Datum 2-5 augustus 2023
Line-up
Iron Maiden
Abbath
Alestorm
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva