Advertisement

Nagenieten: dit is de Lowlands 2023 aftermovie

Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Wat hebben we deze zomer weer genoten in Biddinghuizen. Nu de aftermovie van Lowlands 2023 is gearriveerd, zullen we ons nog één keer in de polder wanen.

Lowlands 2023 was weer een editie vol hoogtepunten. Volgens jullie gaf Underworld het beste optreden van het weekend weg, maar ook boygenius en Foals wisten het publiek te betoveren. Of je nu tot in de late uurtjes ronddanste in de Bravo, of het zonlicht zag opkomen in de ArmadiLLow: er viel meer dan genoeg te beleven. De organisatie heeft haar best gedaan om de heerlijke sfeer, de mooiste optredens en het veelzijdige randprogramma in een paar minuten samen te vatten. Dat resulteerde in deze aftermovie van Lowlands 2023. Bekijk hem hieronder.

Lowlands 2023

Er was weer genoeg te doen om een van de grootste festivals van Nederland. Van tickets die nog nooit zo duur waren (maar toch binnen een mum van tijd uitverkochten) tot de entree van dancenamen op de grootste posities. Veel vrouwelijke acts op de podia, maar helaas moest hoofdact Florence + The Machine vanwege gezondheidsredenen thuisblijven. Takkenfeestjes in letterlijke én figuurlijke zin en natuurlijk waren de koptelefoons voor de silent disco weer weg voordat je kon verzinnen dat je erheen wilde.

Kun je niet genoeg krijgen van alle content uit de polder? Of heb je juist meer heimwee gekregen door de spetterende aftermovie? Wij begrijpen maar al te goed hoe je je voelt. Gelukkig was Festileaks aanwezig in Biddinghuizen, wat genoeg live nieuws heeft opgeleverd. Lees bijvoorbeeld onze recensies terug over de headlineshows van Nothing But Thieves en Billie Eilish. Maar ook het advies dat we alvast willen meegeven voor Lowlands 2024.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.