Advertisement

Dit is de Mysteryland 2023 timetable

Foto: Bart Heemskerk

De timetable van Mysteryland 2023 is bekend! En daarmee kan het welbekende puzzelen beginnen. Waar, wanneer en met wie ben jij straks te vinden in het laatste weekend van augustus?

Het blokkenschema van Mysteryland 2023 is hier. De grootste namen uit de verschillende elektronische genres komen op 25, 26 en 27 augustus samen op het festivalterrein in Haarlemmermeer. Zo staan op deze editie onder andere Hardwell, Sunnery James, Joris Voorn en Alesso op het programma. Ook voor de campinggasten valt er meer dan genoeg te dansen met maar liefst zeven(!) stages met namen als Joel Corry en Michel de Hey.

Timetable zaterdag

Timetable zondag

Timetable camping

Kaarten Mysteryland 2023

Het festival is nog niet helemaal uitverkocht. Zo kun je nog kiezen voor een weekend + campingticket voor €199,50 of voor een Premium Ticket voor de zondag voor €179,00. De Premium optie geeft je toegang tot verschillende VIP-decks en fastlanes. Het dance-evenement won vorig jaar onze eigen award voor beste locatie, en dat je ook wel verwachten als je maar liefst twaalf(!) verschillende areas hebt. Nog steeds niet overtuigd? Lees dan onze recensie van vorig jaar.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2023

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 25-27 augustus 2023
Line-up
Alesso
Hardwell
Joris Voorn
Tickets Niet meer beschikbaar.