Terugblik: de top 25 van Down The Rabbit Hole 2023

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Het is alweer twee maanden geleden sinds we voor het laatst konden koprollen in de Groene Heuvels. En wat hebben we ervan genoten! Down The Rabbit Hole 2023-gangers brachten hun stem uit en zo werd de top 25 in kaart gebracht. Nu kun je ook je stem uitbrengen voor de beste festivalact van 2023.

Festileaks is weer op zoek naar de beste festivalacts van het jaar.
Het publiek bepaalt de top 100!
Breng je stem uit en selecteer jouw top 10 festivalacts van 2023!

Wat was er veel moois te bekennen op de podia in Beuningen. Of je nou het hele weekend rondhuppelde tussen de Hotot, Teddy Widder en de Fuzzy of wilde nachten beleefde in de Rex en The Bizarre: aan muzikaal spektakel geen gebrek. Eerder stelden Down The Rabbit Hole 2023 bezoekers via de social media kanalen van Festileaks hun top 25 samen. Dat resulteerde in de volgende spetterende lijst:

13. Ben Howard
12. The Blaze
11. Death Grips
10. Burna Boy (lees ook onze volledige review hier)
9. Nu Genea
8. SIDDERAAL
7. Tramhaus
6. The Whitest Boy Alive
5. Fred Again.. (lees onze volledige review hier)
4. IDLES

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

De beste festivalact van 2023

Tromgeroffel… en dan nog de top drie natuurlijk! Volgens bezoekers verdient Confidence Man de bronzen trofee met een te gekke popshow, waarbij het onmogelijk was om stil te gaan. De voetjes gingen ook flink van de vloer bij de Hotot op de zondagvond. Phoenix nam het publiek mee in een show van indiehitjes. Of je het wil of niet, stiekem kent iedereen de tekst van hits als ‘1901’ en ‘Lisztomania’. Maar de winnaar van het weekend komt pas op het allerlaatste moment op het podium. Aan Paolo Nutini de moeilijke eer om Down The Rabbit Hole af te sluiten. Er is niks te merken van het feit dat op zondag al veel festivalgangers op tijd in de auto naar huis zitten. Met zijn magische optreden vormt hij de strik om een zeer geslaagde editie.

  1. Paolo Nutini
  2. Phoenix
  3. Confidence Man

Kun jij je vinden in deze top drie, of ben je van mening dat andere acts het nog beter hebben gedaan dit seizoen? Breng dan snel je stem uit en laat ons weten wat volgens jou dé beste optredens van de festivalzomer waren. Binnenkort maken we bekend wie in de voetsporen treden van onder andere Goldband, The National en Pearl Jam.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.