Advertisement

Lil Kleine naar Essential Festival 2019

New Wave Lil' Kleine
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuwe naam voor Essential Festival 2019. De organisatie maakt de komst van Lil Kleine bekend.

Na zijn uitverkochte show in Ziggo Dome is het nu tijd voor Essential Festival 2019. De rapper staat samen met de eerder bekendgemaakte namen, Broederliefde en Blasterjaxx, op de Main Stage van het evenement.

Bekijk hieronder de officiële aankondiging

Lil Kleine

Jorik Scholten alias Lil Kleine is een 24-jarige geboren Amsterdammer. De rapper is sinds 2005 actief en scoorde in samenwerking met onder andere Ronnie Flex een aantal hits. Je kunt hem kennen van nummers als: ‘Drank En Drugs’, ‘Zeg Dat Niet’ en ‘Krantenwijk’Vorig jaar stond hij nog op PinkpopWerchter Boutique en Les Ardentes. Dit jaar is het de beurt aan Crammerock en Essential Festival.

Essential Festival 2019

Essential Festival gaat deze zomer door op zaterdag 7 september in Oost-Maarland te Maastricht. Er is één grote Main Stage, waar grote namen uit de pop-, dance- en urban scene het beste van zichzelf zullen geven. Verder heeft de organisatie voor ieder genre een eigen podium voorzien. 

Tickets voor het festival zijn nog niet te koop. De early bird kaarten gaan zaterdag 1 juni om 10:00 uur in de verkoop. Meer informatie over de tickets en het evenement vind je terug op de officiële website