Fortarock 2019

1 – 2 juni 2019
Nijmegen, Nederland

FORTAROCK TICKETS

Fortarock is back! In 2019 is het hardste festival van Nederland toe aan zijn 10e editie. In 2017 werd er een jaartje overgeslagen vanwege het tegenvallende artiestenaanbod. Vorig jaar vond het festival weer plaats met headliners als Parkway Drive, Nightwish en Kreator.

Fortarock 2019 Line-up

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Fortarock?

Station Nijmegen is makkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Vanaf het NS-station rijden er speciale pendelbussen die je voor €5,- binnen 15 minuten naar het festivalterrein brengen. Is een treinreis niet ruig genoeg? Dan kun je ook de metalbus eens proberen. Met meer dan 100 verschillende opstapplaatsen vertrekt er altijd eentje bij jou in de buurt.

Parkeren is mogelijk op een van de twee grote parkeerplaatsen nabij het Goffertpark en is ook nog eens hartstikke gratis. Houd er rekening mee dat je nog zo'n 20 minuten moet lopen naar de ingang van het festivalterrein.

Is er een camping?

Nee, Fortarock heeft (nog) geen eigen camping. Wel helpen ze bezoekers vaak met het zoeken naar een accommodatie in Nijmegen in de aanloop naar het festival.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Fortarock?

Als je nog andere vragen hebt over Fortarock, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Fortarock vind je ook in ons Festivalrapport van Fortarock 2018.

Fortarock Aftermovie

Fortarock Locatie

Fortarock Adres

Goffertpark
Slotemaker de Bruïneweg
6532
Nijmegen
Gelderland
Nederland

Vergelijkbare festivals