Attentie! De geruchten voor een Europese zomertournee van Pearl Jam stapelen zich op. Pearl Jam-expert dimitrispearljam geeft de ene na de andere hint. De fanaat bewees in het verleden al meerdere keren meer te weten, dat is te lezen op Alternative Nation.

Dimitrispearljam is al een tijdje geheimzinnige verwijzingen aan het plaatsen op onder meer de community pagina van Pearl Jam. De geruchten duiden op een Europese zomertour in 2018. Alvorens de aankondigingen van de shows op de Lollapalooza’s in Zuid-Amerika wist de gebruiker dit te melden. Ook bij de voorgaande twee tours zat Dimitri bij het juiste eind.

Hints en aanwijzingen naar Europese zomertournee

Dimitri heeft een soort cluedo opgezet. Hij strooit met hints op online pagina’s over de band met quotes zoals “Next summer will be fun“.
Nadat een fan daarop reageerde met “Hoping for some of the many European countries I want to travel!” kwam een uitspraak die de gedachtes bevestigt: “Save money for the summer!”.

Daar blijft het niet bij! Nadat de Zuid-Amerikaanse Lollapalooza’s de band officieel aan had gekondigd schreef Dimitri het volgende.

Of we de band daadwerkelijk gaan zien is dus nog even afwachten. In 2017 zou Pearl Jam als headliner op Pinkpop staan, dit is niet doorgegaan. Matt Cameron, de drummer van Pearl Jam, gaf eerder in een interview aan dat de band geen tourplannen voor 2018 heeft. Zijn ongelijk is met de aankondiging voor de Amerikaanse Lollapalooza’s al aangetoond.

Pearl Jam

pearl jam

Op de agenda van Pearl Jam staan nu nog maar drie concert data vast voor 2018: de drie shows op Lollapalooza in Zuid-Amerika. De band heeft hier een plek heeft als headliner naast andere grote namen zoals Red Hot Chili Peppers, The Killers en Imagine Dragons.

Wil jij meediscussiëren over de mogelijke komst van Pearl Jam? Neem dan eens een kijkje op ons forum.