Stereophonics en meer voor Lollapalooza Berlin 2015

Lollapalooza Berlijn maakt vandaag acht nieuwe namen bekend voor de eerste editie van het Duitse festival. Onder andere Stereophonics en Brand New sluiten aan bij de line up die al acts als The Libertines en Macklemore & Ryan Lewis bevat.

Alle nieuwe bevestigingen zijn:

  • Deichkind
  • Stereophonics
  • Brand New
  • Parquet Courts
  • San Cisco
  • Dawes
  • Coasts
  • David K.

De laatste headliner van het Lollapalooza is nog niet bekend gemaakt. Wel is al bekend dat deze headliner op 1 juni bekend gemaakt wordt. Op deze dag komt ook Glastonbury met haar laatste headliner. Of dit om dezelfde act (The Who?) gaat is nog niet bekend.

Lollapalooza 2015

Lollapalooza Berlijn 2015 vindt plaats aan het einde van het festivalseizoen, op 12 en 13 september. De locatie is voormalig vliegveld Tempelhof in Berlijn, waar tot vorig jaar nog het Berlin Festival gehouden werd. Andere acts die dit jaar op het festival te zien zijn, zijn onder andere Macklemore & Ryan Lewis, The Libertines en CHVRCHES. De early-bird tickets zijn al een tijdje uitverkocht, maar voor € 139,-  ben jij er ook bij. Tickets kun je kopen via de festivalsite.

Lollapalooza bestaat sinds 1991. Tot 1997 vond Lolla plaats op verschillende locaties in Noord-Amerika. Daarna verdween het festival jaren van de radar. Pas in 2005 wist Lollapalooza zich met haar editie in Chicago weer te herpakken. Vanaf dat moment groeide het festival verder naar edities in vier verschillende landen. Lollapalooza vindt volgend jaar voor het eerst in Europa plaats. Duitsland wordt daarmee (na Chili, Brazilië en Argentinië) het vierde land voor het festival.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2024

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 7-8 september 2024
Line-up
Sam Smith
Martin Garrix
Burna Boy
Tickets Kopen