Rudimental en Balthazar maken programma Sziget 2015 compleet

Berlin Festival Rudimental

Het affiche van Sziget Festival 2015 is zo goed als compleet. Rudimental en Balthazar zijn de laatste twee toevoegingen aan de line-up van het festival. Dat maakte de organisatie van het Hongaarse festival vandaag bekend. 

Op zondag 16 augustus om 17.45 uur zal Rudimental de mainstage beklimmen. Het is de eerste keer dat het viertal zich op het Óbuda-eiland zal begeven. Een week na Sziget is Rudimental een stuk dichterbij huis te vinden, op zowel Lowlands als Pukkelpop. Naast de elektronische dance-act staan onder andere Robbie WilliamsMartin Garrix, KensingtonFlorence and the MachineKasabian en Ellie Goulding op het podium in Boedapest.

Balthazar maakt A38 Stage compleet

Een paar uur na de bevestiging van Rudimental werd bekend gemaakt dat Balthazar de laatste toevoeging aan de A38 Stage is en dat de line-up daarmee compleet is. De Belgische indierockers zullen op donderdag om 22:00 een optreden verzorgen op het podium achter de mainstage. Net als Rudimental staan ze een week later op Lowlands, alleen Pukkelpop staat (nog) niet op het tourschema. Andere acts die je over minder dan een maand op de A38 Stage aantreft zijn onder andere Nero, Interpol, Jett Rebel, Kensington, Passenger en C2C.

Sziget 2015

Het Sziget Festival wordt jaarlijks gehouden op het Óbuda-eiland – gelegen in het centrum van Boedapest en vindt dit jaar plaats van 10 tot 17 augustus. De prijs voor een weekticket staat op dit moment op €249,-. Dagkaarten zijn verkrijgbaar vanaf €52,-.  Op de website zijn er naast de tickets ook talloze upgrades beschikbaar. Ook zijn er verschillende manieren van vervoer te kiezen. Naast auto, trein en vliegtuig kun je ook kiezen om mee te doen aan een gezamelijke roadtrip van Nederland naar Hongarije.

Wil je op de hoogte blijven van al het festivalnieuws en geruchten omtrent Sziget Festival 2015? Houd dan de programmapagina en ons forum in de gaten!

 

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen