Check de nieuwe Festileaks 50 op Spotify!

21090
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Ook op Spotify is Festileaks hèt platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists , headliner-setlists, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’. 

Een kakelverse ‘Festileaks 50’ staat weer voor je klaar! ‘Festileaks 50‘ is de place to be om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de geruchten rondom festival line-ups én de allernieuwste releases in muziekland. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga op ontdekkingsreis!

Naar de Festileaks 50!

What’s new?

We blikken alleerst even terug op 2016: jullie hebben massaal je stem uitgebracht voor de Festivalacts Top 100 en De Staat gekroond tot festivalkoning 2016. Daarmee staan ze natuurlijk bovenaan in de Festileaks 50. Maar er was meer nieuws: de eerste grote headliners van 2017 zijn inmiddels bekend! System Of A Down zal de festivalweides rocken van o.a. Rock Am Ring en Download Festival Paris en Radiohead is de allereerste bekendmaking van Glastonbury. In onze bijgewerkte Spotify playlist genieten we ook van splinternieuw materiaal van Kings Of Leon, Lady Gaga en Robbie Williams. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om nieuwe artiesten te ontdekken. Wat te denken van de nieuwe track van traumahelikopter? Of het nieuwe album van Conor Oberst? Potverdorie, wat een verwennerij. Geniet!

 

Festileaks’ jacht naar de utlieme set closer

In de rubriek ‘Set Closer’ zoekt Festileaks samen met jou naar het allerbeste liedje om een festivalset mee af te sluiten. Elke maandag staat er een nieuwe set closer in de schijnwerpers. Op elk nummer kun je stemmen uitdelen aan de hand van festivalmuntjes. Je kunt deze rubriek nu ook op Spotify volgen. In de Set Closer playlist vind je de huidige tussenstand in onze zoektocht. ‘Song For The Dead’ van Queens Of The Stone Age‘Wake Up’ van Arcade Fire en ‘R U Mine’ van Arctic Monkeys bezetten momenteel de top 3!

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Festileaks op Spotify

Op dat Spotify profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je op de hoogte worden gesteld wanneer wij nieuwe playlists aanmaken of bestaande playlists aanvullen? Ram dan op onderstaande knop:

Waan je je graag terug op de festivalweides? Check hieronder het overzicht van onze verschillende festival playlists:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!

Als Content Manager verantwoordelijk voor o.a strategie en performance. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (16x) en DTRH (6x) blijven favoriet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.