NorthSide 2017 bevestigt Run The Jewels en MØ

MØ
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Na Radiohead bevestigt het Deense Northside vier nieuwe namen voor het festival. Run The Jewels en MØ zijn komende zomer in Aarhus te vinden. Ook Liss en Bisse reizen komend jaar af naar het Deense festival.

Run The Jewels en MØ zijn acts die de vrijdag van NorthSide glans gaan geven. Wanneer de optredens van Liss en Bisse plaatsvinden heeft de organisatie nog niet bekend gemaakt.

Voor de Nederlandse en Belgische festivalgangers is het Deense festival interessant om in de gaten te houden. Best Kept Secret en het Deense festival vallen namelijk onder dezelfde concertorganisator. Hierdoor delen de festivals regelmatig verschillende namen. Ook Rock Werchter deelt vaak acts met het festival. Beide festivals vinden plaats binnen enkele weken. Komend jaar delen de drie festivals al een naam. Radiohead reist komende zomer namelijk af naar zowel NorthSide, als Rock Werchter en Best Kept Secret.

NorthSide 2017

NorthSide 2014 mainstage

Het Deense NorthSide Festival zal dit jaar plaatsvinden van 9 t/m 11 juni – de week voor Best Kept Secret en een week na Pinkpop. Voor geruchten verwijzen we je naar ons forum, waar dagelijks discussies worden gevoerd over affiches en andere zaken.

Een weekendticket voor NorthSide heb je al voor 1545 Deense kronen, omgerekend €207,68, en koop je op de website van het festival. Dagkaarten voor het optreden van Radiohead zijn al uitverkocht. Deze tickets vlogen in de voorverkoop binnen 15 minuten over de toonbank.

NorthSide Logo

NorthSide 2024

Locatie
Denemarken
Aarhus, Denemarken
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Pulp
Massive Attack
KAYTRANADA
Tickets Kopen