Advertisement

Line-up Mad Cool Festival 2017 compleet: Foals, Savages en meer toegevoegd

Foals
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Mad Cool Festival  heeft de laatste bevestigingen bekendgemaakt. Onder meer Foals, Savages en Slowdive betreden komende zomer het podium op het Spaanse festival.

Met de toevoeging van maar liefst 35 namen is het affiche van Mad Cool Festival 2017 compleet. Het festival voegt naast de bovengenoemde artiesten, ook acts als Cage The Elephant, Catfish And The Bottlemen en Jagwar Ma toe. Zij voegen zich bij onder andere headliners Foo FightersGreen Day en Kings of Leon. Benieuwd naar de gehele line-up? Check dan hieronder de affiche.

Foals

De vijfkoppige indierockband, onder leiding van Yannis Philippakis, werd opgericht in 2005. Foals is inmiddels vier studio-albums rijk. Sinds het laatste album What Went Down (2014) is de band bezig met een ware zegetocht langs de festivals. Zo stond de band vorig jaar onder meer op Rock Werchter, Lowlands, Glastonbury en Roskilde. Ook bij het Festileaks-publiek is de band niet onopgemerkt gebleven. Foals haalde een mooie #10-positie in de Festivalacts Top 100 van 2016. Dit jaar zijn de heren opnieuw van de partij op de Europese festivals. Foals is al aangekondigd voor onder meer Benicàssim Festival en Citadel Festival.

Mad Cool Festival 2017

Mad Cool Festival vindt dit jaar plaats op6 tot en met 8 juli in Madrid, Spanje. Onder meer Foo Fighters, Green Day en Kings of Leon staan op de festivalposter. In 2015 stonden onder meer Neil Young, The Prodigy en The Who bovenaan het affiche. Een kaartje voor Mad Cool 2017 kost € 150,-. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen