Fleet Foxes, Royal Blood en Peaches naar NOS Alive 2017

Het Portugese festival NOS Alive is de laatste weken flink aan de line-up aan het bouwen. Zo kan het het festival vandaag de komst van Fleet Foxes bevestigen.

Fleet Foxes treedt op dezelfde dag op als Depeche Mode. Vorige week maakte NOS Alive ook al twee nieuwe namen bekend. Royal Blood wordt toegevoegd aan de dag met onder meer The Weeknd. Daarnaast werd de line-up uitgebreid met Peaches.

Eerder werden al onder andere Foo Fighters, Imagine Dragons en The xx aangekondigd voor het festival nabij Lissabon. Voor de complete line-up check je de website van NOS Alive.

Fleet Foxes

 De Amerikaanse folkband Fleet Foxes laat eindelijk weer van zich horen. In 2011 presenteerden de mannen hun laatste album, Helplessness Blues genaamd. De groep speelde destijds nog een aantal keer in en rond Nederland en België. Onder andere Rock Werchter, Lowlands en Glastonbury werden aangedaan. De groep sloot het jaar af met een uitgebreide zaaltournee die ook Amsterdam passeerde. Na een aantal jaar staan er nu eindelijk weer nieuwe festivals op het programma.
NOS Alive 2017

De elfde editie NOS Alive vindt plaats van 6 tot en met 8 juli 2017 nabij Lissabon, Portugal. Naar goede gewoonte staan er weer een paar kleppers van formaat op het affiche. Onder andere Foo FightersThe Weeknd en Depeche Mode twee van de drie headliners bekend. Tickets zijn al een tijdje in de verkoop. Een dagtickets kost je € 59,-; voor een combiticket betaal je € 129,-. Campingtickets kosten € 146,- en daarnaast biedt het festival ook package deals aan met hotelovernachting. Haast is wel geboden, 3 dagen-tickets zijn namelijk bijna uitverkocht.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Tickets Kopen