NOS Alive 2017 komt met Bonobo en meer

De weekendkaarten van NOS Alive zijn uitverkocht en dat is niet voor niets. Naast de al bevestigde line-up, maakt het festival deze week de komst van onder andere Bonobo bekend.

Bij de bevestiging van Bonobo (live) blijft het niet. Ook Local Natives en Floating Points (solo, live) worden toegevoegd aan de line-up van het Portugese festival. De nieuwe acts voegen zich onder andere bij Foo Fighters, The xx, The Weeknd en Depeche Mode.

Niet alleen de weekendtickets van het festival gaan hard. Ook de kaarten voor de dag met Depeche Mode en Imagine Dragons zijn bijna uitverkocht. Voor die dag zijn nog maar 300 kaarten beschikbaar. Voor de andere dagen zijn nog vol op tickets te krijgen.

NOS Alive 2017

De elfde editie NOS Alive vindt plaats van 6 tot en met 8 juli 2017 nabij Lissabon, Portugal. Naar goede gewoonte staan er weer een paar kleppers van formaat op het affiche. Onder andere Foo FightersThe Weeknd en Depeche Mode twee van de drie headliners bekend. Tickets zijn al een tijdje in de verkoop. Helaas zijn de weekendkaarten al helemaal uitverkocht. Dagtickets zijn nog wel beschikbaar en kosten je € 59,-. Voor kaarten voor 8 juli zijn echter ook bijna uitverkocht. Op deze dag staan onder andere Depeche Mode, Imagine Dragons en Fleet Foxes op het podium.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Tickets Kopen