Poster Spotting: Wordt dit de line-up van Glastonbury 2017?

Het kan niet lang meer duren: de line-up van Glastonbury wordt deze maand verwacht. Headliners Foo Fighters, Radiohead en Ed Sheeran staan al vast en een aantal acts hebben hun komst al verklapt, waaronder London Grammer en Chic ft. Nile Rodgers. Inmiddels gaat er ook al een veelbelovende poster rond. Zou dit affiche er naast zitten, of zien we onder meer Lady Gaga en The XX terug in Worthy Farm?

Elk geruchtenseizoen is het weer raak: zelfgemaakte festivalposters. Ze kloppen eigenlijk nooit, maar het is ó zo leuk om er naar te kijken. In ‘Poster Spotting’ schotelen we je de leukste, de interessantste en de reëelste posters voor en laten we er ons ‘professioneel oogpunt’ op los. Check hieronder die voor Glastonbury 2017.

Over de komst van Lady Gaga werd al langere tijd gespeculeerd. Eind september liet Daily Star weten dat het festival druk bezig was met het boeken van de Amerikaanse zangeres. Gisteren bevestigde Run The Jewels hun komst, zij staan – samen met andere door zichzelf bevestigde artiesten – wél op de poster. Deze line-up lijkt dus reëel. Maar natuurlijk kan iedereen die het nieuws een beetje in de gaten houdt, zo’n poster in elkaar zetten. We gaan het vast snel zien!

Mocht je vertrouwen hebben in deze line-up en voel je je geroepen om het festival dit jaar te bezoeken? Dan heb je pech. Het festival was, zoals ieder jaar, razendsnel uitverkocht, nog voor de eerste naam op het affiche verscheen.

Glastonbury

Foto: Kris Williams

Glastonbury 2017 wordt gehouden van 21 tot en met 25 juni in Worthy Farm, Pilton. Onlangs werd bekend dat in 2018 het festival wordt overgeslagen om het terrein rust te geven. Geruchten dat het festival wordt verplaatst werden onlangs tegengesproken door Glastonbury-baas Emily Eavis. Vorig jaar waren Coldplay, Muse en Adele de bekendste namen. Glastonbury was dit jaar in 55 minuten uitverkocht.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.