Pinkpop 2017 komt met nieuw podium: Brightlands Stage

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

De befaamde Brand-stage krijgt een nieuwe naam. Vanaf nu heet het podium Brightlands-stage. Pinkpop heeft een driejarig contract gesloten met Brightlands en daar hoort de naamsverandering van de tent bij.

Brightlands is een overkoepelende organisatie van vier campussen die jong talent willen promoten. Daar past het podium op Pinkpop helemaal bij volgens de campussen. Het gaat om de chemische campus Chemelot in Geleen, de gezondheidscampus in Maastricht, de Smart Services Campus in Heerlen en de Greenport Campus in Venlo.

De aanvang van het Limburgse festival komt ondertussen dichtbij. Alle acts zijn bekend en het puzzelen met het blokkenschema kan beginnen. Met minder dan een maand te gaan is inmiddels ook de opbouw van het festivalterrein begonnen en deelt het festival diverse nieuwtjes. Bring it on Pinkpop!

Pinkpop 2017
Major Lazer
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A DownMartin Garrix en Kings of Leon zijn de grote namen van deze editie.

De prijzen zijn dit jaar ongewijzigd gebleven. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagticket en € 195,- voor een heel weekend. Ga voor meer informatie naar de site van het festival of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over het Limburgse festival? Neem dan een kijkje op ons forum.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen