Naar welke acts op Down The Rabbit Hole 2017 kijk jij het meest uit?

Down The Rabbit Hole 2015

Komend weekend vindt de vierde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Onder meer Fleet Foxes, Moderat en Oscar And The Wolf reizen af naar de Groene Heuvels. Welke artiesten heb jij in je blokkenschema gehighlight? Wij zijn benieuwd!

Down The Rabbit Hole 2017 heeft wat betreft de line-up, wat tegenslagen te verwerken gekregen. Niet alleen Massive Attack, maar ook Anderson .Paak en Klangstof moesten helaas afzeggen. Maar één ding is zeker: jullie laten je daardoor niet van de wijs brengen en staan massaal te trappelen om het festivalterrein te bestormen. Laat ons weten middels een heuse FestiTinder wat jullie zeker niet willen missen. Staat de band omcirkeld in jouw blokkenschema? Swipe dan rechts. Is het niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Down The Rabbit Hole 2017

down the rabbit hole
Foto: Kamiel Scholten

Het sfeervolle Down The Rabbit Hole vindt voor de vierde keer plaats bij de Groene Heuvels in Beuningen. De editie van 2017 vindt plaats van 23 tot en met 25 juni. Dit jaar zullen onder andere Fleet Foxes, Moderat en Oscar And The Wolf te bewonderen zijn. Benieuwd naar hoe het er de vorige keer aan toe ging? Check dan ons festivalrapport van de editie van 2016! Voor het volledige programma en het laatste nieuws kan je terecht op onze programmapagina.

Festileaks’ platenwinkel

Toch nog benieuwd naar de sound van de diverse acts? Dan ben je hier aan het goede adres, want opwarmen doe je met onze Spotify playlist voor Down The Rabbit Hole 2017.

Neem je echter geen genoegen met een virtuele platenkast? Maar luister je liever naar echte cd’s of vinyl? Druk dan op onderstaande knop en neem een kijkje in onze speciale Down The Rabbit Hole platenwinkel!

Naar de DTRH muziekwinkel!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.