Jameszoo, FS Green en meer naar Lowlands 2017

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nieuwe namen voor Lowlands 2017! Onder meer Jameszoo en FS Green zullen op de verjaardagseditie van het festival in Biddinghuizen te zien zijn. 

De nieuwe namen vormen komende editie het programma van de Hacienda. Alle nieuwe namen voor het festival vind je hieronder:

[one_third]Beesmunt Soundsystem
Benji B
Carista
Dansé Dansé Soundsystem
Elias Mazian
Esa
FS Green[/one_third]
[one_third]Jameszoo
Jarreau Vandal
Jeff Solo
Lefto
Lion Kojo b2b Luc
Mairo Nawaz
Max Abysmal[/one_third]
[one_third_last]Mr. Mendel
Mr. Wix
Philou Louzolo
Radical Hi-Fi
STWO
Tien Son
Vic Crezée[/one_third_last]

De nieuwe acts voegen zich onder andere bij Mumford & Sons, Editors, The xx Sean Paul en Solange. Ook maakte het festival een flink aantal dance-acts bekend. Met onder meer Black Sun Empire en Colin Benders kunnen in augustus de voetjes opnieuw van de vloer. Voor wie zich niet de hele dag met muziek bezig wil houden is er ook al het theater- en dansprogramma.

Een tijdje geleden maakte de organisatie bekend dat het festival uitverkocht is.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website van het festival. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.