Terugkijken: geniet na van Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole 2017

Wil jij nog een keer nagenieten van Down The Rabbit Hole 2017? Of ben jij gewoon benieuwd naar het festival? Goed nieuws! Vanavond wordt een deel van ‘het leukste festival van Nederland‘ uitgezonden op tv.

Vanavond zendt NPO 3 een festivalspecial van Down The Rabbit Hole 2017 uit. In maar liefst 95 minuten worden alle aspecten van het festival getoond. Naast sfeerbeelden is er uiteraard ook plaats voor muziek. Optredens van onder meer Oscar and the Wolf, Moderat, Rag’n’Bone Man en Typhoon zullen langskomen. Die eerste twee kroonden jullie afgelopen week tot de beste optredens van het weekend. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Zorg dan dat je om 22:20 voor de buis zit, dan begint de uitzending.

Down The Rabbit Hole 2017

Foto: Kamiel Scholten

Ook dit jaar was Festileaks weer aanwezig op Down The Rabbit Hole en vroeg ruim 100 festivalgangers naar hun mening. De gemiddelde cijfers presenteerden we in het Festivalrapport van Down The Rabbit Hole 2017.

De vierde editie van Down The Rabbit Hole vond van 23 tot en met 25 juni plaats bij de Groene Heuvels in Beuningen. Onder andere Fleet FoxesModerat en Oscar And The Wolf stonden op de affiche. Voor alle informatie kun je terecht op onze programmapagina. Wil jij nog een keer nagenieten? Alle artiesten die op Down The Rabbit Hole 2017 stonden vind je in onze Spotify-playlist hieronder!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.