FestiTinder: Wat zijn jouw favoriete tracks van Gorillaz?

Gorillaz

Vorige week stonden ze nog in Amsterdam en in 2018 kunnen we opnieuw van ze genieten op o.a. Rock WerchterRock am Ring en Roskilde. Ga jij ze komend festivalseizoen zien? Welke nummers wil je dan absoluut horen? Laat het weten in de FestiTinder!

We zijn nog maar net bijgekomen van het optreden in de Ziggo Dome, maar tijd om na te genieten is er niet; we moeten door! Gorillaz staan komende zomer op verschillende festivals en wij kunnen niet wachten. Welke tracks ga jij alvast op repeat zetten tot het festivalseizoen is losgebarsten?

FestiTinder

Draai jij het debuutalbum Gorillaz nog helemaal plat, of ben je helemaal fan van het laatste album Humanz? En wat zijn dan de beste tracks? Strek je vingers nog maar even, want het is tijd om te gaan tinderen. Zie je jouw favoriete track staan? Swipe hem dan naar rechts. Vind je een nummer niet zo top? Swipe deze dan naar links.

Gorillaz


De band rond frontman Damon Albarn begon in 1998. Met nummers als ‘Feel Good Inc.’ en ‘Clint Eastwood’ wist de band zich snel op de kaart te zetten. Na vier studioalbums en talloze samenwerkingen met diverse artiesten hoorden we een tijdje niets van de cartoonformatie. Na een stilte van maar liefst zes jaar was daar dan begin dit jaar dan toch eindelijk het vijfde Gorillaz-album Humanz. Meteen volgden plannen voor een tour en nog meer nieuws: een verrassingsalbum! Ondertussen staan er ook al wat festivals in 2018 voor ze op de planning, waaronder Rock Werchter.

Open'er Logo

Open'er 2018

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 4-7 juli 2018
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.